Minden nap Valentin nap 163/365


Sziasztok, 


szeretnék köszönteni minden Norina blog olvasót. Kicsit elcsúsztam a napokban a Mindenn nap Valentin nap bejegyzéseimmel. Mert nem volt kedv, nem volt ihlet és úgy egyáltalán. Ez a kihívás megmutatta, hogy hiába a maximalizmus el kell engedni. El bizony. Mert lehetetlenség minden áldott nap egy értelmes, jól összeszedett, helyesírásilag is átnézett, korrekt bejegyzést írni. De már több, mint 160 napja csinálom több kevesebb sikerrel, és természetesen meg sem állok 2018.02.14.-ig. Utána viszont átállok a heti egy tartalmas bejegyzésre azt hiszem. Észrevehettétek, hogy az utolsó időkben, szerelmes számokat nyomattam a posztjaimban. Mert az én szerelmes hangulatom is gyengül néha, no nem azért mert elmúlik a szerelem sokkal inkább azért, mert nem vagyok elégedett magammal és ilyenkor hajlamos vagyok elmerülni az önsajnálatban. Ez van.


Szóval, a mai bejegyzés címe a LÁNYKÉRÉS I. arra utal, hogy nézelődtem a youtube-n és összeszedtem azokat a lánykéréseket, amiket én ötletesnek tartottam.


Hiszen a szerelem egyik alaplilére az esküvő és az előzmény sem elhanyagolható. Minden férfinak és minden nőnek nagyon különleges emlék a saját lánykérése én úgy gondolom.


Nektek van kedvencetek? 


Én keresem a legötletesebbet. Ha valaki tud, egy szuper különlegesről, ne tartsa magában. Linket kérek! :)

Megjegyzések