Minden nap Valentin nap 146/365

Útinapló

ÖSSZEFOGLALÓ


„Cool Traveller NEVER SLEEP!‟ A jò Utazó soha nem alszik!‟ - Norina


Egri Bikavér Ünnep - Centroomseger jóvoltából.
Nagyon szépen köszönöm az ismételt lehetőséget.
A fantasztikus hangulatot és ezt az élményt, amit a hétvége adott.
Köszönöm a szállást: Centroomseger!
Köszönöm a reggelit és a kiváló vacsorát:
Eger

A bor és a kultúra városa


Szekszárd - Eger 300 km. Nagyjából 1,5 órára tenném autópályán a Szekszárd - Gödöllő szakaszt, sima, kényelmes, normál tempóban. Ugyanis egy kicsit itt megálltunk pihenni. Dugóba keveredtünk. Késő este pedig megérkeztünk a célállomásunkhoz, Egerhez.
Szállás: A porta nagyon gördülékeny, kedvesek, mosolygósak, készségesek. Kamerával megfigyelt parkolóban lehetett parkolni a hotelünk testvér komplexumának belső udvarában. A szoba, mint a képeken, kilátással a Dobó-térre. A napfénypontja most is, hogy élőzene szólt a vacsora alatt. Minőségi kaja, kiváló kiszolgálás, udvarias pincérek és nem utolsó sorban a legfontosabb, hogy a központban van, tehát bármikor be tud menni az ember egyet sétálni a városba. Ami azért nagyon lényeges tud lenni. Pláne, ha annyira mégse akarunk közel kerülni a tűzhöz, hogy a buli negyed zajától már aludni ne tudjunk. Pont tökéletes a Hotel elhelyezkedése, még nem a zajos szakaszon található, de nem is a várostól 3 km-re. A város igazán barátságos, befogadó benyomást keltett most is. Viszont, ami nem a központban található, hanem a város határában az a Szépasszony-völgy. És érdemes oda is ellátogatni.

A szálloda adottságai egyébként arra is kiválóak, hogy csak pihenjünk és relaxáljunk, de ha menni akarunk, akkor közel a strand és a vár is.Aztán még ott vannak a különböző vendéglátóipari egységek a környéken. Kikapcsolódási és szórakozási lehetőségeket kínálva. Rendszeresen szerveznek szállodán belüli programokat a testvérhotelben, koncertekkel, illetve a vacsoraidő alatt is zenés produkcióval kedveskednek, így külön koncert nélkül is meglehet az zenés élmény. Az is előfordult, hogy a kedves vendég táncra perdült és senki nem nézett furán a másikra ezért. Én speciel a kedves bácsival énekeltem, hogy a nézését meg a járását... :) 


Norina 

Az újdonság ereje, mert utazni jó!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések