Minden nap Valentin nap 130/365

Útinapló

Az újdonság ereje, mert utazni jó.

 „Cool Traveller NEVER SLEEP!‟ A jò Utazó soha nem alszik!‟ - Norina


Könnyen megtalálható, jó elhelyezkedésű Hotelről beszélünk. Írtam a szempontok résznél, hogy nekem mennyire fontos a praktikusság, és a kényelem. A szálloda több módon is megfelelt ennek az elvárásnak. Kívülről is bizalomgerjesztő, elegáns, mégis visszafogott. Az előtér tágas, barátságos, kényelmes, ötletes.  
A külső részén kamerával megfigyelt területen a parkolás biztonságosan megoldható. A főbejáraton belépve egy tágas térbe érkezünk. Itt található a recepció. Sürgés-forgás volt észlelhető, de egyáltalán nem zavaró módon. Nem kellett várnunk sem, mert hárman álltak a „pultban‟. Megtalálhatóak itt magazinok, könyvek, turistatérképek. 

Engem lenyűgözött az elrendezés és, hogy még az olvasni szerető vendégekre is gondoltak ezzel. Szerintem briliáns ötlet. Rövid videó felvétel is készült a megérkezésről, de nézzétek el nekem, hogy ebben még egyáltalán nem vagyok profi. Viszont, a M1-n a híradóban egy rövidke bemutató erejéig láthatóak vagyunk mi és a hotel is. Az a felvétel szerintem többet mutat, mint amiket mi készítettünk.

Megjegyzések