Minden nap Valentin nap 80/365

Ahogy ígértem boncolgattam a saját sikereimet és erről a témáról a véleményemet.  Most pedig íme pár válasz más tollából! :)

Kamarás Iván


Mindenkinek mást jelent a siker. Fontos, hogy meg tudd élni a napi kis csodákat is, örülj neki, értékeld, légy érte hálás. Persze, nagyon fontos a kemény munka és a kitartás. Ne add fel, a kudarcokból pedig tanulj. De ne sikeres akarj lenni, hanem boldog.


Szinte bármi lehet inspiráció. Egy íz, egy illat, egy folyamatban lévő munka, vagy egy új előkészítése. Nemrég fejeztük be a Formabontó edzésprogramot, ahol a sportszenvedélyem volt az inspiráció. A „Formabontó Kamarás Ivánnal” című sorozat terve akkor fogant meg, amikor azt kezdtem tapasztalni ismerőseim körében, hogy egyre többen örülnének egy olyan edzésmódszernek, amely nem helyszínhez vagy időponthoz kötött, nem szükséges hozzá szinte semmilyen eszköz, mégis gyors eredmények érhetőek el vele. A gondolatból hamar kirajzolódott egy komplett fitnesz program terve, amelyet Ács Zoltán sportszakember öntött formába. A legfontosabb szempont az volt számunkra, hogy olyan gyakorlatokat találjunk ki, amelyek könnyen elvégezhetőek, és ezzel párhuzamosan érezhető változást okozzanak mind szellemileg, mind fizikailag, és közben napi örömforrássá válnak. A program a UPC videótárában elérhető, boldog vagyok, hogy megvalósult.

Van egy étterem Szekszárdon, ahol fogyatékkal élők dolgoznak. Hallásukban, látásukban, mozgásukban, értelmükben korlátozott emberek, akik lenyűgöző akaraterőről tesznek tanúbizonyságot. Az Ízlelő Étteremben nem az számít, hogy valaki mit nem tud, hanem az, hogy mi mindenre képes. Szeptember 27-én az étteremben lesz egy borvacsora, amelynek bevételből őket segítik. Kérlek szépen Titeket, hogy osszátok meg ezt a posztot, hogy minél több emberhez eljusson ez a kezdeményezés és minél többen ott legyenek aznap. Segítetek? 


Király L. Norbert

1: Szerintem kimondott titka nincs mert ha lenne rá recept mindenki híres és sikeres lenne! :)))

2: A motivációm a mindennapokban is az hogy ott állok a színpadon. Egy előadó azokon a napokon amit nem lát a közönség nem csak pihen, hanem javarészt arra törekszik hogy minél jobb legyen. Műsor, énektanár, tánctanár, ötletelés stb...legalábbis nálam így néz ki! A motiváció pedig hogy meg tudja mutatni ezeket a rajongóknak, érdeklődőknek...persze úgy hogy elnyerje vele tetszésüket! :)))

Mádai Vivien

1. Az első és legfontosabb hogy merjünk nagyot álmodni. Nekem nincs olyan, hogy lehetetlen. Hiszek a vonzás törvényében. A vágyaimat gyakorta magam elé képzelem, megpróbálom vizionálni mi az amit szeretnék. Én ebben hiszek!

2. A leginspirálóbb számomra, ha új embereket ismerhetek meg. Szeretek egy kicsit belelátni az életútjukba. Jó érzés emberekkel beszélgetni, és erőt meríteni akár pozitív akár negatív történeteikből. Engem mindig feltölt.


              Bencsik Tamara

1. A siker titka először is az alázat és kitartás. Nem szabad félni a kudarctól,a lenyeg,hogy akárhányszor elesünk,mindig tudjunk FELÁLLNI!

2. A mindennapokban az inspirál,hogy még magamtól is jobb legyek. Bármennyire is is jónak tartom magam,mndig jobbnak kell lennem! Kell egy cél,és már meg is van az inspiració

Megjegyzések