Minden nap Valentin nap 75/365

Norina szemmel.

Az újdonság ereje, mert utazni jó.

 „Cool Traveller NEVER SLEEP!‟ A jò Utazó soha nem alszik!‟ - Norina


Érdekes cikkek, vélemények jöttek velem szembe a napokban. Miért jó vagy rossz a közösségi média, miért jó vagy rossz, ha valaki a napi eseményeiből a jót posztoltja. Miért jó vagy rossz egyáltalán. Mire fel a vagy? Miért nem lehet jó is meg rossz is. És ha már észrevesszük a rossz oldalt, akkor ítélkezve, kemény véleményt alkotva leszünk menők? Miért?

Általában különböző kérdésekre keresem a választ a blogomban, illetve különböző helyszíneket mutatok meg, de vannak napok, amikor nem történik velem egész egyszerűen semmi. Tényleg semmi. Voltak régebben olyan bejegyzéseim, amik abszolút, de személyesek, és ezáltal a látogatottságuk is megugrott. A kérdés az, hogy miért jó, vagy nem jó, hogy a mutató ettől szökik fel. Miért szükséges, hogy mások kevésbé tökéletes napjait is láthassuk? Azért, hogy ne érezzük olyan átkozottul szerencsétlennek magunkat a világban? Vagy éppenséggel sajnálhassunk valakit, hogy neki még nálunk is rosszabb? Miért táplál minket a rossz élmény?

Azt még teljes mértékben megértem, ha  a valóság táplál. Tehát egy jó őszinte beszélgetés, őszinte válaszokkal. De, azt egyáltalán nem értem meg, miért népszerűbb az adott esetben, akiknek látványosan nagyobb a problémája, mint a miénk azzal szemben, aki nem mutatja ki, de belül marcangolja valami. Valami, amit nem szeretne szétkürtölni vagy ha mégis megteszi, akkor nem azért teszi, hogy ebből hasznot húzzon, hanem segítési célzattal. Ezt kívülállóként elég nehéz megítélni.

Nem szeretem azokat a cikkeket, amiben túl nagy az általánosítás. Nem tartom hitelesnek őket. Mert egyetlen ember szemszöge nem mindenki véleménye és fordítva. 

Szóval az előző bejegyzés tényleg nem panaszkodás, vagy éppen bizonyítás, hogy jaj szép helyeken járok, de ettől még nekem is szar. Nem, egyáltalán nem az!


Nagyon hálás vagyok minden munkáért, ami azzal kapcsolatos, hogy új helyet, vagy éppen környéket ismerhetek meg, mert ez a hivatásom.

Nem mellesleg hűséges típus vagyok ebben is.


Hotel Eger & Park****

A szállodai élményeim összességében.

 7 pontban összeszedve!

1. Nem csak a szerelmesek napján lehet elmenni wellness-ezni.
2. Mindenkinek felírnám párterápiaként.
3. Csajok kiváló kikapcsolódási lehetőség egy ilyen lányos utazás. Néha otthon lehet hagyni a férjeket.
4. A félpanzió kiváló! Voltam már egy néhány hotelben. Ez vitte a pálmát mind közül.
5. Személyzet: Le a kalappal. Minden tiszteletem az övék.
6. Eger városa önmagért beszélt.
7. A kikapcsolódási lehetőség hotelen belül olyan széleskörű, amire nagyon kevés helyen van példa.

+1 a rádadás: Bárkinek elérhető, hiszen teljesen akadálymentesített.

Csak a hotelről a képes beszámoló holnap érkezik.

Korábbi bejegyzések:

A készülődés:

EGER I. - Tervezés.
             EGER II. - Eger-Szekszárd.
EGER III. - Szempontok.
EGER IV. - Hotel.
EGER V. - Top 7 látnivaló Egerben
EGER VI. - Útvonal.
EGER VII. - Egerszalók
EGER VIII. - Gabriella Eld.

A megérkezés:

Norina Egerben - Útinapló
Norina Egerben - Útinapló
Norina Egerben - Útinapló

Megjegyzések