Minden nap Valentin nap 102/365

Egy kicsit elcsúsztam az elmúlt napokban az írásokkal. El se hiszem, hogy már ennyi ideje, ennyi napja, próbálom a Valentin-napot megszerettetni a magam kis szeleburdi módján veletek. Tapasztalatom szerint, az ember nem egyetlen napon szereti a másikat, hanem az év 365 napján. És ez nem romantikus, nyálas szöveg. Ezek  a tények, csak neki kellene állni a dolgok mögé nézni.


Szóval nem mondom, hogy minden nap könnyű, hogy nincsenek napi problémák. De abban biztos vagyok, hogy egy társ pótolhatatlan az életünkben.

Ma például megbántottak, igazságtalanul, a párom pedig minden gondolkodás nélkül mellettem állt.

Ezt hívom én igazi ajándéknak.

Az élet ajándéka, ha jól érzed magad azzal, aki mellett az életed éled anélkül, hogy lemondanál önmagadról.

A történet röviden: Beállsz dolgozni valahova, ahol nem ismernek. Mit csinálsz? A legjobb formádat hozod nem? vagy legalábbis megpróbálod, én megtettem minden tőlem telhetőt. Kecskére káposztát bíztak és mégsem tekintettem nyalánkságnak, sokkal inkább munkaeszköznek, ezért nem is ettem belőle, hogy ne legye félreértés. Eladtam, amit el lehetett. Tisztességes voltam. Mert ilyen vagyok és lehet, hogy valaki nem ismer, de azt elvárom, hogy ne gyanúsítson, amíg nem adok rá okot és bizony megvédem magam. Mert a becsületem a legnagyobb kincsem.

Szóval, ha meg kell védenem magam megteszem. Mert, ha nem tenném, akkor nem lennénk önmagam és ha a társam kiáll mellettem az nekem már egy olyan ajándék, ami felér a legdrágább kinccsel.

Norina

Megjegyzések