Minden nap Valentin nap 70/365

Körülbelül tizenkét éves koromban még illusztrátor szerettem volna lenni. Rajzolgattam, festegettem és rájöttem, hogy egyáltalán nem tudom kifejezni magam a képzőművészet segítségével. Viszont szavakkal annál jobban le tudtam festeni az elképzeléseim. Annyira új volt és izgalmas a színes ceruzás-szenvedés után, hogy egyből beleszerettem és ez a szerelem a mai napig tart.
nyilatkozta: Gabriella EldMeglepetéssel is készülők a Egri kalandom kapcsán. Méghozzá azzal, hogy találkozom Gabriella Eld írónővel. Az apropó, amiért megkerestem, az volt, hogy nem olyan régen egy Kildara rendezvény alkalmával volt szerencsém pár szót váltani Gabival. Lehengerlő, barátságos, közvetlen stílusa miatt azonnal felkeltette az érdeklődésem, bár akkor csak rövid időnk volt a beszélgetésre, láttam rajta, hogy nagyon határozott, céltudatos, alázatos és tettre kész.

A Csapatom által szervezett rendezvényen, mint előadó jelent meg és én, mint blogger voltam jelen ezen a bizonyos Kildara találkozón, melyen egyébként nagyon jól éreztem magam.

Csak javasolni tudom, hogy, aki szintén érdeklődik a könyvek világa iránt, nyugodtan látogasson el majd egy ilyen rendezvényre, nemcsak hasznos, hogy új oldaláról ismerhetünk meg kortárs írókat, hanem a nagyon közvetlen, barátságos  csapat miatt is megéri ellátogatni egy ilyen Kildara összeröffenésre.

Mindenki segítőkész. Szóval, Gabi, szemtelenül fiatal, bátor, lelkes és szolgálatkész. Tényleg hajlandó tenni azért, hogy az álma valósággá váljon. Ez pedig nagyon fontos tulajdonság. Inspiráló azaz energia, ami ebben az írónőben megtalálható. Tipikusan olyan személy, aki motivál, már azzal, ahogy rád néz. Sugárzik belőle a pozitív gondolkodás és életkedv. A fotóin elbűvölően mosolyog. A stílusa magával ragadó.

Büszke vagyok rá, hogy elfogadta a találkozásra valófelkérésemet, és egy újabb beszélgetésbe bonyolódhatunk, amit majd számotokra is elérhetővé teszek. Mert úgy érzem ebből egy nagyon jó kis csevej fog kialakulni. 

Csajok az írásról...
(ez lesz a beszélgetésünk témája)

Gabiban a 10 évvel ez előtti énem látom, azt a lányt, aki voltam, azt az őszinte csillogást a szemében, amit nagyon kevés emberében látni, azt az igazi jószívűséget, amit én keresek az emberekben. Mert hiszem, hogy minden nap történik velünk valami jó, valami pozitív, valami lelkesítő.

Itt egy személyes példa:

Velem hajnalban esett meg. (nekem hajnal) :D Amikor is egy hölgy egy multinál előttem fizetett, és amit kapott jutalmat a vásárlásért, továbbadta nekem, mert, hogy ő már úgysem használja fel, én pedig egy másik sorban vásárló párnak adtam tovább a maradékot, mert úgy éreztem, hogy, ha nekem segítenek, akkor a minimum, hogy én is tovább segítek, és ez tényleg csak egy apróság. De, ha mindenki csak ennyit segítene a másiknak sokkal több lenne a vidám ember. Mert igen is tudjuk értékelni a csekélységet is, akkor is ha kapjuk, és akkor is ha adjuk. 

Kedves Gabi én most szeretném visszaadni neked az energia áradatot, amit nekem adtál, az előadás alatt, és biztatni, bátorítani, akár megosztásokkal, képekkel, interjúkkal segíteni, hogy minél több ember megismerhessen, mert azt hiszem, igazi példakép lehetsz a mai fiataloknak, és nem fiataloknak egyaránt.Itt olvashattok egy kicsit bővebben Gabiról!

Egy kis kedvcsináló:

„Jordan Norris senki. Iskolába jár, kosarazik és szeretne végre barátnőt szerezni magának. Átlagos. Egészen addig, amíg be nem toppan az életébe egy keménykalapos idegen, akit, bár sohasem látott azelőtt, haza akarja vinni. Utazás veszi kezdetét egy letűnt világba, tele ismeretlenül is ismerős arcokkal, hogy Jordan visszakapja az emlékeit és újra egy készülő háború élére állhasson, mint kilencvenkilenc évvel ezelőtt. Eljött az ideje, hogy elfeledje eddigi életét és megvédje mindazokat, akik régen fontosak voltak a számára. A rideg herceget, a bánatos fiút, az ezerarcú lányt, a félvér fenevadat, a vágott nyelvű zongoristát, a viharszívű angyalt, no meg a rejtélyes idegent, aki mindennél jobban szereti őt a világon. De mindez elég nehéz feladat, ha nincsenek emlékeid.‟

(mert a szerelem körülvesz... :P)

Norina

A képen: Varga-Czakó Adrienn, Christine, Kockacica, Gabriella Eld, Holló-Vaskó Péter, Gábor Gregus, A. O. Esther, Cetti,  Norina, Hajnal Krisztina és Evelin Tóth.

Megjegyzések